IN HUIS -Wonen-

In Huis Interieuradvies

Balans en eenheid zijn belangrijke ingrediënten voor een prettige woon- en werksfeer. Er is veel te kiezen op interieurgebied, maar juist door dat grote aanbod is het soms lastig om vast te houden aan de stijl die het beste bij u past en daarbinnen de juiste combinaties te maken. Het kan dan ook enorm verhelderend zijn om eens vanuit de frisse invalshoek en met de creatieve blik van IN HUIS naar uw eigen interieur te kijken. Vaak is er dan veel meer mogelijk dan u aanvankelijk dacht!

Sfeerimpressie van interieuradvies

Foto’s: ‘Painting the past’

Woonruimte

Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we samen naar uw woonwensen, de sfeer die u wilt bereiken, uw smaak en voorkeuren. Op basis daarvan werk ik het interieuradvies voor u uit. Dat advies bestaat uit een moodboard waarmee kleur, sfeer en materialen worden gevisualiseerd. Daarnaast verwoord ik het advies in een boekje met praktische informatie over: indeling (plattegrond), een speciaal voor u samengestelde kleurenkaart, suggesties voor toepassing en combinaties van kleuren en materialen (wanden, vloer, stoffering), verlichting en decoratie, verf- en materiaalstalen.

Met het interieuradvies wordt het voor u eenvoudig om keuzes te maken en kunt u aan de slag met een gedegen plan. Als u het advies opvolgt, creëert u het interieur dat bij u past, met uw eigen persoonlijke touch, in balans qua kleur- en materiaalgebruik en met een optimale indeling van de ruimte.

De kosten van een interieuradvies bedragen € 395 (buiten de regio Apeldoorn wordt een km-vergoeding berekend).

Zakelijke ruimte

Tijdens  een kennismakings/intakegesprek inventariseren we samen uw wensen ten aanzien van de herinrichting: de functie van de betreffende ruimte, de doelgroep/gebruikers, bedrijfskleuren, gewenste stijl, sfeer, budget, enz.

Het advies werk ik uit in een moodboard: visualisatie van sfeer, kleur en materiaal. Daarnaast bestaat het advies uit praktische informatie over toepassing van kleuren (verfstalen), materialen, indeling (plattegrond) en verlichting.

Het interieuradvies is zo beschreven, dat u daarmee opdracht kunt geven tot realisatie van de herinrichting van de betreffende ruimte.

Het tarief voor uitwerking van interieuradvies voor zakelijke ruimtes bedraagt € 60 per uur. (exclusief  reiskosten).