IN HUIS -Wonen-

In Huis Workshop

‘Sfeer & Stijl’

Er zijn tal van woonbladen, woonprogramma’s op TV en héél veel woonwinkels. Allemaal bieden ze u aantrekkelijke ideeën en artikelen voor een fraai interieur. Soms laat u zich daardoor verleiden tot een fantastische aankoop die er, eenmaal thuis gekomen, toch minder spectaculair uit ziet dan in de winkel of in het woonblad. Na de In Huis styling-workshop  wordt het risico van mis-matches in uw interieur aanmerkelijk kleiner.

Tijdens de styling-workshop  maakt u een moodboard waarmee u uw favoriete woonstijl visueel maakt met behulp van sfeerbeelden, een kleurenkaart en materiaalstalen. Op die manier heeft u een goede leidraad bij toekomstige aankopen voor uw interieur.

Het is een gezellige en inspirerende avond en de opbrengst is een concreet interieurplan voor uw woon- of slaapkamer.

Moodboard 1

We starten de avond met een korte inleiding met tips en trucs op het gebied van interieurstyling. Wellicht heeft u zelf al een aansprekend sfeerbeeld meegebracht, zo niet, dan zoeken we uit de beschikbare woonbladen geschikt beeldmateriaal voor uw sfeercollage. Vervolgens maakt u een bijpassende kleurenkaart en een keuze uit de materiaalstalen voor de vloer en woonstoffen. Het geheel wordt verwerkt in een aansprekende collage. Tijdens de workshop is er natuurlijk deskundige begeleiding én is er tussendoor gelegenheid om uw persoonlijke ‘woondilemma’ voor te leggen en te bespreken. Neem hiervoor eventuele foto’s of een plattegrond mee.

Als u in de toekomst interieuraankopen toetst aan uw moodboard, ziet u direct of die bank, lamp of verf past in uw eigen sfeer & stijl.

De workshop (8 tot 10 personen) vindt plaats in Apeldoorn van 19.00 tot 21.30 uur. De kosten bedragen € 45 inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.

Als u via een mailbericht aangeeft dat u geïnteresseerd bent, ontvangt u een uitnodiging voor de eerstvolgende workshop.

Heeft u zelf al een groep van 8 tot 10 personen bij elkaar (bijvoorbeeld een vrijgezellenavond, vriendinnenclub, buurtvereniging of creatieve avond met collega’s), dan bedragen de kosten € 40 per persoon.

Moodboard 2